10.02.2017
У Житомирі студенти-іноземці вчились готували борщ, деруни та вареники
Відбулися Дні української та національної кухні в Центрі післядипломної освіти та довузівської підготовки ЖДУ ім. Івана Франка.
08.09.2018 |
|
08.09.2018 |
|
08.09.2018 |
|
08.09.2018 |
|
07.09.2018 |
|
07.09.2018 |
|
07.09.2018 |
|
07.09.2018 |
|
07.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
06.09.2018 |
|
|
|