10.02.2017
У Житомирі студенти-іноземці вчились готували борщ, деруни та вареники
Відбулися Дні української та національної кухні в Центрі післядипломної освіти та довузівської підготовки ЖДУ ім. Івана Франка.
| 08.09.2018 |
|
| 08.09.2018 |
|
| 08.09.2018 |
|
| 08.09.2018 |
|
| 07.09.2018 |
|
| 07.09.2018 |
|
| 07.09.2018 |
|
| 07.09.2018 |
|
| 07.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
| 06.09.2018 |
|
|
|