назад
Реклама Житомира

УкрІзрамеблі (Фірмовий салон)

Меню компанії:
показати
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
За останні 6 місяців –5 людей.
Про компанію:
М'які меблі від виробника

Компанія «УКРИЗРАМЕБЛІ» засновано у березні 1998 року. Сьогодні вона включає фабрику з виробництва меблів і мережу магазинів у всіх областях України.

Ми випускаємо понад 60 моделей ортопедичних диванів та крісел різного стилю та дизайну, щорічно пропонуючи покупцям декілька принципово нових моделей.

Ми не стоїмо на місці і постійно розвиваємося, у тому числі в технічному плані. Тому в 2009 році компанія «УКРИЗРАМЕБЕЛЬ» ввела в експлуатацію нові виробничі площі, спеціально спроектовані під виробництво м'яких меблів. Одна з переваг, які цей крок дав нашим покупцям, – ndash; невеликий термін виконання замовлення виробництва дивана чи крісла.

Крім того, чітка організація виробництва, постійний контроль керівництва компанії (офіс дирекції знаходиться у безпосередній близькостівід виробничих цехів) та застосування інноваційних рішень дозволили скоротити витрати на виробництво м'яких меблів, що позитивно вплинуло на наші роздрібні ціни.

Компанія «УКРИЗРАМЕБЛІ» є членом Української асоціації виробників меблів. Досягнення компанії підтверджено професійними нагородами. Але важливіше і приємніше те, що наші покупці нерідко повертаються до нас зі словами: «Вирішили купити у вас ще один диван!»
Послуги:
Купуючи м'які меблі, доводиться принагідно вирішувати багато питань: на чому везти диван додому; що робити, якщо його привезуть розібраним; як вчинити, якщо знадобиться ремонт... Просто оберіть диван – решту ми вже вирішили.

Консультація продавця

У наших магазинах вас зустрінуть кваліфіковані продавці, які дадуть відповідь на ваші запитання та допоможуть зробити правильний вибір. Консультація фахівця допоможе розібратися у пропозиціях ринку м'яких меблів та вибрати те, що ідеально підійде саме вам.
читати докладніше

Гарантійне обслуговування

Компанія «УКРИЗРАМЕБЛІ» здійснює гарантійне обслуговування своєї продукції відповідно до вимог законодавства. До кожного виробу додається гарантійний талон, де детально описані умови гарантії та рекомендації з експлуатації м'яких меблів.
читати докладніше

Зміна розмірівдивана

Дивани компанії «УКРИЗРАМЕБЕЛЬ» мають стандартні розміри. Однак трапляються випадки, коли покупцю потрібен диван з розмірами, що відрізняються від стандартних. Наші конструктори розробили кілька додаткових типорозмірів для кожної моделі дивана, виготовлення яких не потребує серйозного втручання у конструкцію і, отже, дозволяє зберегти її надійність. Вартість такого дивана на 10% вища за вартість дивана стандартного розміру. Консультанти в магазинах нашої роздрібної мережі допоможуть вам підібрати такий розмір дивану, який задовольнятиме вашого інтер'єру.

Доставка та збирання

Складання дивана буде здійснено кваліфікованими фахівцями нашої компанії відразу після доставки і не вимагатиме від вас додаткових зусиль.
Додаткова інформація:
Про роботу будь-якої компанії найкраще скажуть відгуки її клієнтів, тому головне для нас – щоб Ви були задоволені зробленою у нас покупкою. Як цього досягти? Ніякі маркетингові ходи, рекламні кампанії та вдалі слогани не зроблять диван красивішим та зручнішим. Наш секрет в іншому: ми вміємо робити добрі дивани.
Небагато реклами Житомира:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!