назад
Реклама Житомира

Мірт (Меблева фабрика, ПП)

Меню компанії:
показати
Адреса:
п.г.т.Володарськ-Волинський, вул. Лесі Українки, 1а Справжня адреса: Новоград-Волинський, Лесі Українки 1а
Контакти:
38041415... показати телефон
+38(0414... показати телефон
Посилання:
Генеральний директор:
Ющенко Олександр Миколайович
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Минулого місяця - 2 людей.
За останні 6 місяців –13 людей.
Про компанію:
Меблева фабрика "Мірт" — унікальне підприємство, що володіє сучасною технічною та технологічною базою для виготовлення ексклюзивних меблів. Вишуканість дизайну, ручна робота, екзотична деревина та висока якість — відмінні риси створених нами шедеврів.

Інтарсія, позолота, скульптурне різьблення, майстерно та високопрофесійно виконані нами, доставлять Вам естетичну насолоду.

Виробництво меблів має замкнутий цикл — від заготівлі та розпилювання деревини до готового виробу. Все починається із розробки зразків меблів дизайнерсько-конструкторським відділом. Надалі дослідні зразки виносяться на розгляд експертної комісії. І лише після цього починається процес виробництва.

Особлива увага приділяється оздоблювальним роботам, як найважливішим і відповідальним, і тому контролюються безпосередньо засновником фабрики. Всяпродукція меблевої фабрики "Мірт" виготовляється тільки з натуральних, високоякісних та екологічно чистих матеріалів. Використання новітнього та передового обладнання провідних німецьких та італійських компаній у поєднанні з інноваційними технологіями гарантує найвищу якість усієї продукції фабрики "Мірт".

Вміле використання екзотичних видів шпону, виконаних вручну різьблених елементів, маркетрі та позолоти надає виробам вишуканий, багатий та неповторний вигляд.

Меблева фабрика «Мірт» була заснована у 1991 році. З моменту свого заснування фабрика була націлена на створення лише найкращих зразків меблів.

Завдяки вишуканому дизайну та високій якості, продукція компанії займає перші місця на міжнародній виставці «Київ Експо Меблі»
Послуги:
виробництво елітних ексклюзивних меблів з натуральної деревини: кабінети
Небагато реклами Житомира:
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Компанія представлена в каталозі підприємств: