назад
Реклама Житомира

Укрінбанк (Український інноваційний банк) (ПАТ, банк)

Меню компанії:
показати
Контакти:
+38(0412... показати телефон
Посилання:
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 2 людей.
Минулого місяця - 1 людей.
За останні 6 місяців –7 людей.
Про компанію:
ПАТ «Укрінбанк» (Повна назва – Публічне акціонерне товариство «Український інноваційний банк») – перший комерційний банк незалежної України Основні завдання Укрінбанку з часу його створення (1989 р.) - це всебічна підтримка та сприяння розвитку інноваційної діяльності. від фінансування науково-технічних ідей до широкого впровадження у народне господарство нових технологій, розробок нових продуктів народного споживання.

Найбільшими акціонерами ПАТ «Укрінбанк» є Володимир Клименко (9,986%), Костянтин Хуршудян (9,975%), та інші фізичні особи, а також ТОВ «КИЙ СК», частина акцій фінансової установи належать іноземним інвесторам.

Станом на 01.01.2013 року прибуток Укрінбанку склав 7,826 млн. грн., статутний капітал банку на 01.01.2013р. становив 305 млн. грн.; загальні активи– 5,090 млрд. грн.; кошти клієнтів – 3,388 млрд. грн., кредитно-інвестиційний портфель – 3,165 млрд. грн.

У червні 2013 року ПАТ «Укрінбанк» визнано лідером з надійності депозитів для юридичних осіб. Саме у цій номінації «Укрінбанк» став переможцем у І-му Міжнародному конкурсі «якому довіряють - 2013», за версією журналу «Банкір». Конкурс проводився серед банків України, СНД, Балтії, Грузії.

У березні 2013 року, за результатами рейтингу «50 провідних банків України», який щорічно проводить Видавничий дім «Комерсант-Україна», ПАТ «Укрінбанк» посів 25 місце

У рамках проекту було визначено найкращі банки у 13 номінаціях, що охоплюють спектр основних банківських продуктів та послуг. ПАТ «Укрінбанк» був відзначений у декількох ренкінгу, а саме: «попоказниками розгалуженості мережі відділень» - 13 позиція, «за кількістю відділень» - 14 позиція, «за кількістю платіжних терміналів» - 21 позиція.

ПАТ «Укрінбанк» став переможцем у номінації «Обслуговування юридичних осіб», посівши 10 місце.

ПАТ «Укрінбанк» взяв участь у 10 номінаціях, отримавши підсумковий бал 4747.

На початку 2013 року ПАТ «Укрінбанк» увійшов до п'ятірки лідерів за рейтингами Державної іпотечної установи, яка щомісяця підбиває підсумки за 2-ма видами показників: за обсягами рефінансування та за кількістю рефінансованих іпотечних кредитів серед банків-партнерів.

У рейтингах взяли участь понад 100 банків України, які співпрацюють із ДІУ за програмою іпотечного кредитування. За результатами співпраці, ПАТ «Укрінбанк» зайняв 4 місце за обома показниками.

Уберезні 2013 року незалежне кредитно-рейтингове агентство "Кредит-рейтинг" оголосило про підвищення довгострокового кредитного рейтингу ПАТ "Укрінбанк" до рівня uaВВB+. Прогноз рейтингу – стабільний. Агентство також підтвердило рейтинг надійності банківських вкладів (депозитів) банку на рівні «4» - «висока надійність»..

Стабільний прогноз вказує на відсутність на даний момент передумов зміни рейтингу протягом року.

Інформація про всі кредитні рейтинги, які надано агентством за Національною шкалою, знаходяться в інформаційних системах REUTERS і BLOOMBERG.

У рейтингу українських банків (станом на 01.10.2012р.) за кількістю платіжних карток Укрінбанк посів 37 місце, за темпами відносного приросту активних карток – 7 місце, а за темпами абсолютного приросту активних карток – 8 місце.

Укрінбанк посів 10 місцесеред 30 найбільших українських банків за темпами зростання активів (на 1.12.2012 р.) за версією журналу «Експерт».

Восени 2012 року, за версією видання «Економічна правда» (http://www.epravda.com.ua) Укрінбанк посів 31 місце за перше півріччя 2012 року серед вітчизняних банків, яким можна довіряти, 15 місце серед банків з розгалуженою мережею філій та представництв за показником ефективності продажів, згідно з показником процентної ставки банків за депозитами населення Укрінбанк посів 29 місце, а за показником рекламних бюджетів за 1 півріччя 2012 року – 14 місце.

За версією журналу «Банкір», у листопаді 2012 ПАТ «Укрінбанк» став переможцем IV Всеукраїнського конкурсу «Банк року - 2012» у номінації «Банк з високим рівнем соціальної відповідальності».

Членство у міжбанківських об'єднаннях, біржах,асоціаціях:
•Visa International;
•MasterCard International;
•Українська міжбанківська асоціація членів «Europay International»;
•Офіційний дилер «American Express»;
•Офіційний дилер «Thomas Cook»;
•Київський банківський союз;
•Асоціація українських банків;
•Професійна асоціація реєстраторів та депозитаріїв;
•ВАТ «Міжрегіональна фондова спілка»;
•Перша фондова торгова система;
•Фонд гарантування вкладів фізичних осіб;
•Українська міжбанківська валютна біржа;
•Українська фондова біржа;
•Об'єднана мережа банкоматів АТМоСфера;
•Система міжнародних перекладів Western Union;
•Система міжнародних перекладів MoneyGram;
•Система міжнародних перекладів ANELIK;
•Платіжна система AVERS;
•Платіжна система IntelExpress.
Небагато реклами Житомира:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!