назад
Реклама Житомира

Еліт (стоматологічна клініка)

Меню компанії:
показати
Адреса:
Житомир, вул. Бердичівська, 54
Контакти:
+38(0412... показати телефон
+38(0412... показати телефон
Посилання:
Головний лікар:
Голованов Михайло Олександрович
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 1 людей.
За останні 6 місяців –4 людей.
Про компанію:
Клініка ця абсолютно нічим не відрізняється від зарубіжних стоматологічних клінік. Таку саму можна зустріти і в Європі і в Америці. Така ж блискуча чистотою затишна приймальна, де можна погортати останні газети та журнали. Такий же ввічливий і, зауважте, завжди усміхнений персонал. А лікувальні кабінети обладнані за останнім словом техніки. Сучасні крісла, в яких пацієнт не корчиться в три смерті, а зручно розташовується напівлежачи. Лікар і його помічник працюють в «чотири руки», що зовсім потрібно при роботі з використанням сучасних стоматологічних технологій.

DSC_6336Для реставрації передніх зубів, де особливо важливий естетичний результат лікування, використовуються фотополімерні пломбувальні матеріали провідних німецьких та американських фірм. Велика увага приділяється впровадженню сучасних методик лікування коріння зубів, що є одним знайвідповідальніших моментів у стоматології, оскільки помилка у лікуванні каналів найчастіше призводить до видалення зуба та необхідності подальшого дорогого протезування. З цією метою використовуються найбільш сучасні ендодонтичні інструменти та системи обробки кореневих каналів.

У клініці займаються також профілактикою запальних захворювань ясен. За кордоном уже давно зрозуміли, що профілактика обходиться набагато дешевше, ніж лікування. Там кожна людина, яка поважає своє здоров'я, не менше двох разів на рік приходить на огляд до свого стоматолога для профілактики запалення ясен і видалення зубного каменю. У клініці «ЕЛІТ» з цією метою використовується сучасне ультразвукове обладнання, даються рекомендації щодо гігієнічного догляду за ротовою порожниною.

Велика увага приділяється профілактиці карієсу постійних жувальних зубів у дітей віком від 6-ти років. Дляцього використовуються світлозатверджувані фісурні герметики. Усі маніпуляції проводяться під ефективним знеболюванням сучасними анестетиками.

Немаловажно і те, що клініка «ЕЛІТ» знаходиться в густонаселеному районі прямо на першому поверсі дев'ятиповерхового будинку, який розташований на перехресті вулиць Велика Бердичівська та Довженка. Довіртеся вмілим рукам медиків з клініки «ЕЛІТ» і ви позбавитеся багатьох ваших проблем із зубами!
Послуги:
Усі види стоматологічних послуг
Додаткова інформація:
Немає кращого покликання допомагати людям. Але робити це треба професійно.
Небагато реклами Житомира:
Відгуки про компанію:
оксана | 01.11.2014 23:29:04 | ip: 46.219.4.102
если лечить зубы так только у вас!! Миша и Наташа большое вам спасибо
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Компанія представлена в каталозі підприємств: