назад
Реклама Житомира

Житомир-Будкомфорт (НП)

Меню компанії:
показати
Контакти:
+38(0412... показати телефон
+38(067)... показати телефон
Посилання:
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 1 людей.
Минулого місяця - 5 людей.
За останні 6 місяців –24 людей.
Про компанію:
Компанія «Житомир-Будкомфорт» реалізує широкий асортимент продукції: понад 20 тисяч видів дротів та кабелю, гофровані труби, металорукав, металеві лотки.

У нас також можна купити стабілізатори напруги та іншу продукцію. Прямі поставки з провідних заводів України, що виробляють кабельну продукцію, дозволяють не тільки запропонувати покупцям повний комплект виробів для створення кабельних трас: металорукав, електротехнічні труби з ПВХ, металеві кабельні лотки, кабелю ВВГ (у тому числі його різновиди – кабель ВВГ-НГ та кабель ВВГ-НГ 3х2, 5) але і максимально знизити ціни.
Послуги:
Компанія «Житомир Будкомфорт» здійснює постачання продукції ТМ "Одескабель" та всіх необхідних аксесуарів та арматури до кабелю та дроту різних модифікацій та перерізів.



здійснює поставки модульного та освітлювального обладнання, кнопок управління, частотних перетворювачів, надекономічних електрообігрівачів таких торгових марок, як Eaton (Moeller), АСКО-УкрЕМ, ESI, ENSA, GEEN, Phillips, OSRAM, Electrum, Delux та ін.



пропонує широкий асортимент побутової інсталяції (розетки, вимикачі, димери), лампи, світильники для квартир і будинків, внутрішнього та зовнішнього виконання, точкові світильники, перенесення та ін.



йде в ногу з часом і розширює свій асортимент згідно з усіма новими енергоефективними рішеннями в електроосвітлювальній техніці. У 2013 році мипредставляємо нову лінійку високоякісної світлодіодної (LED) продукції від ТМ "General Engineering". У лінійці представлені точкові світильники для будинків та квартир, лампи з різними видами цоколів, для домашніх умов та для виробничих та офісних приміщень, а також свіже рішення для зовнішнього освітлення територій – світлодіодний (LED) прожектор різної потужності.



У продажу також є знайома всім компактна лампа люмінесцентна (економка), світильники всіх моделей і для всіх можливих видів експлуатації.



пропонує Вам надекономічний варіант опалення житлових та офісних, виробничих приміщень - це обігрівальні панелі ENSA, зроблені за ізраїльською технологією та високо зарекомендовані на Європейському ринку, чиї споживачі, як відомо, дуже практичні.



є офіційним представником ТМ "ENSA" у Житомирськійобласті, тому може дозволити собі вести найвигіднішу цінову політику своїх клієнтів.



співпрацює з багатьма відомими брендами в сучасній енергетиці, що дозволяє задовольняти побажання будь-якого клієнта, при цьому заощадивши йому кошти без втрат якості продукції.



У Житомирському регіоні ми є представниками торгових марок "АСКО-УкрЕМ", "Eaton (Moeller)", ESI, GEEN, ZESS, Одескабель, що дозволяє забезпечити клієнта всім необхідним, незважаючи на товщину його гаманця!
Додаткова інформація:
Підключайтесь до нас!

Гнучка система знижок допомагає нашій компанії успішно конкурувати з іншими магазинами кабельної продукції. Якість товару підтверджено відповідними сертифікатами. ВИ відкрили магазин з продажу електротехнічної продукції, або енергетик на підприємстві та шукаєте надійного партнера, який забезпечить постійне постачання цієї продукції, наприклад, дроти ПВС? Вам важливіше особисте спілкування? Зателефонуйте або відвідайте наш офіс (м.Житомир, вул. Баранова, 77), менеджери уважно вислухають, розкажуть про різновиди ПВС, СІП, що є у нас у продажу.

Якщо потрібно, проконсультують з будь-якого питання, наприклад, пояснять, чим відрізняється провід ШВВП від ПВС.

Ціни також можна дізнатися за особистого спілкування. Ви електромонтажник, зводите котедж, робите ремонт у квартирі, - відвідайте наші магазини за адресою м. Житомир, вул. Щорса 52, магазин "Електромайстер"(напроти магазину "Омакс") м. Житомир, пр. Миру 5, магазин "Електромайстер" (за кафе "Танюша") Згуртована команда, зацікавлена ​​в динамічному розвитку компанії, цінує кожного покупця. Вирішили ви купити стабілізатор мережевої напруги або купити металеві лотки оптом, пластиковий короб- будьте впевнені: наші фахівці приділять вам стільки часу, скільки потрібно.
Небагато реклами Житомира:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!