назад
Реклама Житомира

Інсталятор, Магазин

Меню компанії:
показати
Контакти:
+38(0412... показати телефон
+38(067)... показати телефон
+38(0412... показати телефон
Посилання:
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 6 людей.
За останні 6 місяців –4 людей.
Про компанію:
Наша фірма на ринку сантехнічної продукції з 1998 року. В даний час ми є постачальником провідних фірм-виробників з Німеччини, Італії, Бельгії та інших країн, що дозволяє нам запропонувати Вам продукцію високої якості та за прийнятною ціною. У своїй роботі ми прагнемо забезпечити Вас якісним матеріалом у широкому асортименті за мінімальних як матеріальних, так і фізичних витрат з Вашого боку. Працюючи з нами Ви зможете повністю укомплектовувати будівельні об'єкти, не витрачаючи час на пошуки матеріалу, що цікавить, по кількох фірмах. Наші фахівці вміють цінувати Ваш час, тому оперативність — один із основних принципів нашої роботи. Звернувшись до співробітників нашої фірми Ви завжди зможете отримати висококваліфіковану консультацію з питань, що Вас цікавлять.

У нас є ще одна незаперечна перевага — ми не займаємося продукцієюсумнівної якості, яка, на жаль, заполонила ринок України. Здебільшого це товар китайського виробництва. Він значно дешевше, але на нещастя обивателя якість цього товару неймовірно низька, що у 99 відсотках зі 100 призводить до аварійних ситуацій. Кожен, хто купує таку продукцію, сподівається потрапити в «один щасливий» відсоток. Зовні ці вироби схожі на вироби європейського виробництва, але матеріал з якого вони виготовлені, а також обладнання та технологія їхнього виробництва найнижчого рівня та якості. Ці критерії і дозволяють досягти разюче низьких цін на товар, вироблений у Китаї. На упаковках і виробах всюди красуються написи «Made in Italy» або «Made in Germany», а надруковані назви фірм до смішного схожі на назви відомих виробників Європи.

Пропонована нами продукція пройшла випробування наУкраїні та отримала гігієнічний висновок та СЕРТИФІКАТ ВІДПОВІДНОСТІ у системі сертифікації УкрСЕПРО.

Історія

Інсталятор – Українська торгова компанія, яка була заснована у 1996 році у Житомирі і на даний час є одним з лідерів на обласному ринку котельного, водонагрівального, насосного, опалювального обладнання та сантехнічної продукції. У період нашого професійного зростання ми співпрацювали та співпрацюємо з іпортерами всесвітньо відомими компаніями. Такий великий досвід на ринку дозволив нам сформувати широку дилерську мережу по всій області та стати надійними партнерами для багатьох партнерів з якими ми співпрацюємо тривалий час.

ТОВ "Вітал" здійснює постачання та сервісне обслуговування водонагрівачів, обладнання для опалення та обігріву, а також насосного обладнання.

Ми дуже уважно ставимося до питань надійності, що продаєтьсятехніки, тому збираємо деталізовану інформацію про виробників та їх обладнання. Ми також здійснюємо всебічну підтримку наших дилерів та проводимо консультації фахівців, тому можемо забезпечувати Замовникам максимальний комфорт за невеликих витрат.
Послуги:
Продаж обладнання:
Котельне обладнання
Водонагрівачі
Стабілізатори та ДБЖ
Нагрівальні прилади
Ємності поліетиленові
Насосне обладнання
Каміни
Небагато реклами Житомира:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!