запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.zt.ua - Карта Житомира"

Послуги з механічної обробки металів: точність та якість

Обробка металу потребує спеціального обладнання та професійного підходу. Тому варто звертатися за такими послугами до перевірених спеціалістів з великим досвідом та відповідною підготовкою. Великий спектр робіт з металообробки виконують фахівці компанії ТОВ «ДИС-ГРУПП».
 

Основні види обробки металів 


Виготовлення різноманітних деталей з металевих заготовок чи листового матеріалу здійснюються за допомогою різних технологічних методів. Найпоширенішими різновидами обробки є:

  • механічна;

  • теплова;

  • обробка тиском;

  • зварювання;

  • лиття;

  • електроерозійна обробка.


Механічні роботи по металу проводяться на токарних, фрезерувальних, свердлильних, шліфувальних та різальних верстатах. Існує також обладнання, яке виконує відразу кілька функцій. Найпростіші операції можна здійснювати з допомогою ручних інструментів. 


За допомогою мехобробки можна створювати деталі різної форми та розмірів з більшості видів сталі, чавуну, кольорових металів та їх сплавів, цинку, нікелю та ін. Сучасна механічна обробка в основному здійснюється на інноваційному обладнанні, оснащеному ЧПУ. Завдяки цьому можна виготовляти деталі з високою точністю, відповідно до заданих розмірів та допусків. 


Такі методи обробки дозволяють створювати складні геометричні форми з необхідними функціональними елементами: пазами, канавками, отворами, різьбою. Також вони забезпечують гладкість поверхні, змінюють структуру металу, роблячи його стійкішим до зовнішніх чинників. 


Теплова обробка металу передбачає його загартування, підвищення пластичності, створення однорідної структури. Обробка тиском передбачає такі процеси як кування, штампування, пресування та вальцювання. За допомогою цих операцій виготовляють прес-форми різноманітного призначення. 
 

Зварювання металів здійснюється за допомогою електричних, газових та контактних установок з метою надійного з'єднання металевих деталей. Ще одним способом виробництва запчастин є лиття. Застосування у цьому процесі термопластавтоматів дає змогу виготовляти вироби будь-якої складності та розмірів. 


Дротова електроерозійна обробка — це високоточне різання металевих заготовок. Воно найбільш актуальне при виготовленні інструментів, зірочок, шестерень, створенні пазів шпонового типу. Більшість цих методів металообробки успішно застосовують фахівці нашої компанії. 
 


 

Головні переваги співпраці з ТОВ «ДИС-ГРУПП».   


Процеси обробки металів на нашому підприємстві максимально автоматизовані. Завдяки цьому ми можемо виконувати ваші замовлення в стислі терміни і з високою точністю. Наявність сучасного устаткування різного призначення дозволяє надавати послуги з виготовлення металевих запчастин у комплексі. При цьому ми виконуємо замовлення і з серійного випуску, і з виготовлення штучних деталей будь-якої конструкції. Працівники компанії — це досвідчені спеціалісти, які володіють комп'ютерними технологіями для налаштування та управління обладнання з ЧПУ. 


Великою перевагою «ДИС-ГРУПП» є виробництво повного циклу, в тому числі ми розробляємо проєкти з нуля за замовленнями клієнтів. Необхідні заміри здійснюються працівниками фірми безкоштовно. Готові деталі мають офіційну гарантію якості, за необхідності ми здійснюємо сервісне обслуговування. 


Замовити роботи по металообробці можна онлайн, створивши заявку на сайті. Ми працюємо по передоплаті 50% від повної вартості. Решту коштів клієнт платить після виконання всіх робіт. Таким чином, компанія АТ «НВП «ДИС-ГРУПП» є вашим надійним партнером у галузі металообробки.