Моцарела від Мауріцціо: На плюсах показали гасторономічну Вінницю
Італієць Мауріцціо, який приїхав до Вінниці більше 20 років тому, створив власне виробництво справжнього сиру.
Чоловік з династії сироварів, в Італії мав власний цех, який отримав у спадок від батьків.
- Тут все робиться руками, ніяких машин, і в маленькій кількості, адже тільки так можна контролювати якість продукту, - розповідає Мауріцціо журналістці.
Ніно переїхала у Вінницю з Тбілісі чотири роки тому. Вона готує справжній грузинський шашлик у тісті.
Детальніше у сюжеті:
Читайте також:
В «Сніданку з 1+1» показали Вінницю – місто затишних вулиць та парків
В «Сніданку з 1+1» показали Вінницю — місто ретроавтівок та сучасних трамваїв
В «Сніданку з 1+1» показали Вінницю – місто польотів та стрибків з парашутом
За що Вінницю люблять туристи?(опитування)