11.08.2015
На Житомирщині може розпочатись масовий мор риби
Однією з основних причин, яка може призвести до масового мору риби, в обласному управлінні рибоохорони назвали високу температуру води, яка у середньому по регіоні становить 25-27 градусів.
08.09.2018
08.09.2018
08.09.2018
08.09.2018
07.09.2018
07.09.2018
07.09.2018
07.09.2018
07.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018
06.09.2018