назад
Реклама Житомира

ТОВ "Інтелектуальні комунікації"

Меню компании:
показать
Новость за 31-10-2012  |  12 лет назад!

Оптимізація працездатності WiMAX мережі Giraffe


З метою оптимізації роботи мережі та покращення якості надання послуг Абонентам, повідомляємо про застосування на базових станціях мережі WiMAX пріоритетів доступу до мережі для Абонентів. Знижені пріоритети  доступу до мережі застосовуються тільки по відношенню до тих Абонентів деяких тарифних планів, які завантажують або передають великий об’єм інформації.

Оптимізація передбачає, що у таких Абонентів на деякий час буде знижено пріоритет доступу до мережі у порівнянні зі звичайними користувачами. На окремих перевантажених базових станціях у таких Абонентів на деякий час може бути обмежена швидкість до 1 Мбіт/с на завантаження та 256 Кбіт/с на відправлення.

Якщо Абонент припиняє відправлення або завантаження занадто великих об’ємів інформації, його пріоритет доступу до мережі повернеться до звичайного.

Більш детально про критерії застосування пріоритетів в розділі «Тарифні правила» на нашому сайті, або за цілодобовими телефонами 0 800 6060 80 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів) та 044 503 72721 (платно, згідно з тарифами вашого оператора).
Немного рекламы Житомира: