• Головна
  • Житомиряни долучаються до проекту Бюджет участі
10:44, 22 червня 2018 р.

Житомиряни долучаються до проекту Бюджет участі

Від початку прийому проектів бюджету участі житомиряни вже подали 17 ідей щодо покращення міста.

7 нових спортивних і 4 дитячих майданчиків може з’явитись в місті в рамках реалізації проекту бюджет участі.

Відповідні проекти подали житомиряни на сайт Бюджет участі Житомира. Нові майданчики пропонують встановити та оновити за такими адресами: по вулиці Гоголівській, Гранітній, Героїв Десантників, Набережна під скелями, Чуднівській, Кибальчича, Бориса Тена, а також на розі вулиць Рильского та Качинського та в Гідропарку.Також житомиряни ініціювали зміну архітектурного зовнішнього освітлення музичної школи №1 імені Бориса Лятошинського по вулиці Михайлівській. Проектом передбачено облаштувати фасад будівлі за допомогою сучасних світлодіодів.

Вже з 1жовтня житомиряни матимуть змогу проголосувати за проекти, які вважають найбільш потрібними для втілення в місті.

Нагадаємо, що свої ідеї щодо покращення міста - проекти Бюджету участі можна подавати до 30 червня на сайтіhttps://zhytomyr-budget.e-dem.in.ua, авторизувавшись тут за допомогою ЄЦП, або Банку ID або ж у паперовому вигляді. Заяви у паперовому вигляді подаються (при собі мати паспорт та ксерокопію паспорта): Житомирська міська рада (майдан ім.С.П. Корольова, 4/2, каб.123), Корольовська районна рада (площа Польова, 8, каб.308) та Богунська районна рада (вул.Перемоги, 55, каб.307, 312) з 9.00 до 18.00 (будні дні).

Про інші проекти читайте згодом на сайті Житомирської міської ради.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#житомир #бюджетучасті #проекти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...