• Головна
  • У Черняхівському районі чоловік торгував канабісом
16:04, 14 червня 2018 р.

У Черняхівському районі чоловік торгував канабісом

Жителя району було викрито у розповсюдженні наркотичного засобу. Поліцейські затримали чоловіка у момент продажу ним пакуночка з канабісом. Нині триває досудове розслідування.

Увечері 13 червня у ході проведених оперативних заходів працівники поліції затримали 37-річного жителя с. Андріївки. Правоохоронці задокументували, як він продав жителю області паперовий згорток з рослинною масою. Пакуночок із вмістом поліцейські вилучили та направили на експертне дослідження.

За попередньою інформацією, чоловік займався збутом наркотичного засобу - канабісу. Його затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України триває встановлення всіх обставин, у тому числі і походження наркотичної сировини.

Чоловікові, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічне діяння, може загрожувати від 6 до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що На Житомирщині поліція затримала підпільного «агронома» під час обробки ним конопляних насаджень.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#черняхів #канабіс #торгівля #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...