• Головна
  • Кримінальні канікули: на Житомирщині підлітки вкрали три велосипеда
12:09, 11 червня 2018 р.

Кримінальні канікули: на Житомирщині підлітки вкрали три велосипеда

За минулі вихідні у жителів області було викрадено 3 велосипеда. У всіх випадках до скоєння злодіянь причетні неповнолітні полісяни. Відтак правоохоронці звертають увагу батьків на необхідність контролю за місцезнаходженням дітей, якісну організацію їх дозвілля та відпочинку у літню пору року.

Про це інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

9 червня до Коростенського відділу поліції звернулась жителька райцентру із повідомленням про крадіжку її велосипеда. Жінка розповіла, що залишила двоколісник на кілька годин, пристебнувши його до металевих перил біля будинку. Пообіді виявила, що велосипед зник. У ході проведених заходів поліцейські з’ясували, що до вчинення правопорушення причетний 17-річний місцевий житель. У хлопця вилучили викрадене.

10 червня до Коростишівського відділу поліції надійшло повідомлення від 31-річної жительки райцентру про крадіжку двох її велосипедів. На місці події з’ясувалось, що двоколісники було викрадено уночі з під’їзду будинку. Загальна сума збитків склала понад 5 тисяч гривень. У ході першочергових заходів поліцейські встановили причетність до правопорушення двох місцевих жителів віком 15 та 16 років. У юнаків вилучили викрадене.

Нині правоохоронці з’ясовують обставини подій. Законодавством за крадіжку (ст. 185 КК України) передбачено покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від 80 до 240 годин, або виправних робіт на строк до 2 років, або арешту на строк до 6 місяців або позбавлення волі на строк до 3 років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#коростень #коростишів #велосипеди #крадіжки #підлітки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...