• Головна
  • В Овручі з каси місцевої крамниці бердичівлянка вкрала виручку
11:04, 11 червня 2018 р.

В Овручі з каси місцевої крамниці бердичівлянка вкрала виручку

В Овручі з каси місцевої крамниці бердичівлянка вкрала виручку

10 червня у м. Овручі з каси місцевої крамниці було викрадено виручку. Поліцейські встановили осіб, причетних до злодіяння. Триває досудове розслідування.

За повідомленням приватного підприємця, який о 14.00 звернувся до поліції, з каси магазину зникли 2,5 тисячі гривень.

На місці події поліцейські з’ясували, що крадіжку було вчинено близько півгодини тому. За словами продавця, до нього звернулись покупці – чоловік з жінкою та підліток - з проханням розміняти гроші. Не маючи купюр потрібного номіналу, той звернувся до колег із сусіднього торгівельного закладу. Коли виконав прохання відвідувачів і ті поїхали на автомобілі геть, виявив, що з-під прилавка зникла виручка.

Правоохоронці, з’ясувавши прикмети ймовірних зловмисників та транспортного засобу, розпочали їх пошуки. Зрештою «ВАЗ-2101» з відповідними прикметами поліцейські зупинили у Коростенському районі. Всередині знаходились тільки чоловік, 43-річний громадянин Білорусі та його попутник, 14-річний бердичівлянин. Вони зізналися, що дійсно побували в овруцькій крамниці та розповіли, що до вчинення крадіжки причетна їх товаришка, 33-річна жительки м. Бердичева. Вона, за їх словами, відмовилася від продовження подорожі та залишилася на Овруччині.

Відтак нині у рамках розпочатого за ст. 185 (Крадіжка) ККУ кримінального провадження триває з’ясування всіх обставин події та встановлення місця перебування жінки.

Відповідно до чинного законодавства винуватцеві може загрожувати до 3 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#овруч #магазин #крадіжка #виручка
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...