• Головна
  • На зупинці громадського транспорту в Києві невідомі чоловіки викрали студентку із Житиомирщини
10:36, 8 червня 2018 р.

На зупинці громадського транспорту в Києві невідомі чоловіки викрали студентку із Житиомирщини

Зникнення 16-річної Вікторії в Києві було викраденням. Це розповіла сама дівчина після того, як її відпустили чоловіки, котрі тримали її силою протягом трьох днів, ідеться в сюжеті ТСН.

Студентка зникла вдень у понеділок, а в середу у вечірньому випуску новин про це розповіли на всю країну. Вже через годину дівчина зателефонувала рідним – її відпустили викрадачі.

"Ну, вони в телевізорі, видно, побачили. Мені здається, завдяки цьому трішки зарухалися. Неповнолітня, розшуки йдуть", - припускають у родині. Спершу Вікторія взагалі мало що могла сказати, а більше плакала.

"Я з десятого разу зрозуміла, що метро "Гідропарк", - каже мама. Дівчинка сказала матері, що туди її привезли чоловіки, які її схопили три дні тому.

"Чесно, я мало що пам’ятаю, що вони говорили. Якийсь клуб, там музика грала, диму багато було", - розповіла сама постраждала.

Її мама дізналася від доньки, що та чекала за автобусній зупинці транспорту, коли поряд зупинилася машина, з неї вистрибнули чоловіки, накинули дівчині щось на голову і запхали в авто.

"Якусь серветку, каже, підсунули – і відключилася", - розповіла мама.

Попереду у дівчинки медичні огляди і спілкування з поліцією. Мама, яка на всю країну заявила, що відмовиться від претензій, якщо їй повернуть дитину живою, збирається дотримати слова і не писати ніяких заяв. Сама дівчина на запитання, чи хоче вона покарати своїх кривдників, відповіла: "Хочу забути".

Але якщо медики доведуть факт насилля над неповнолітньою, наміри мами і дівчини не матимуть значення – це надто серйозний злочин. Якщо ж ні, справу про зникнення закриють. Сама ж Віка планує повернутися у коледж і позакривати усі свої пропуски, аби спокійно поїхати на канікули додому на Житомирщину.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#київ #студентка #викрадення
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...