• Головна
  • Пожежа в Баранівському районі охопила будинок і все подвір'я
13:03, 23 травня 2018 р.

Пожежа в Баранівському районі охопила будинок і все подвір'я

23 травня о 02:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному домоволодінні в смт Полянка Баранівського району. Про це рятувальників сповістив сусід, який пізно вночі побачив вогонь, що охопив декілька будівель розташованих навпроти.

На місці події бійці ДСНС встановили, що осередок загоряння знаходиться в дерев’яній господарській будівлі, яка вже була повністю охоплена вогнем. До того ж, загоряння розповсюдилося на дахи розташованої майже впритул дерев’яної літньої кухні, житлового будинку, ще однієї господарської будівлі та сусідського сараю. Зважаючи на всі фактори ризику, керівник гасіння пожежі прийняв рішення залучити на допомогу додаткові сили та засоби.

О 03:15 пожежу локалізовано та о 04:55 – ліквідовано. Вогнем знищено дерев’яну господарську споруду, 10 м2 фронтону житлового будинку та покрівлі господарських будівель. Загиблих та травмованих не має. Завдяки оперативним та злагодженим діям бійців ДСНС вдалося врятувати від повного знищення вогнем житловий будинок та 3 господарські будівлі.

До ліквідації загоряння залучалося 5 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#полянка #пожежа #будинок
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...