• Головна
  • Подробиці пожежі в молодіжному центрі Новограда-Волинського
15:27, 21 травня 2018 р.

Подробиці пожежі в молодіжному центрі Новограда-Волинського

У результаті масштабної пожежі у двоповерховому молодіжному центрі, що в м. Новоград-Волинський вигоріло 1,5 тис. кв. м. покрівлі та частково майно в орендованих приміщеннях. Займання сталося вночі 19 травня. Вогонь на будівлю перекинувся від прибудованої впритул літньої пивної ресторації «Князь Острозький».

Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.

По прибуттю до місця події підрозділів ДСНС будівля дерев’яного павільйону була повністю охоплена вогнем. За словами рятувальників, від високої температури у вікнах будівлі молодіжного центру тріснуло скло і полум’я потрапило всередину приміщення, а далі по дерев'яних пустотах вийшло на дах двоповерхового молодіжного центру і купол фасадної частини.

«Розповсюдження йшло всередину, на праву і ліву сторони. З центрального боку будівлі ми відправили ланку, яка відбила полум’я зліва, згодом намагалася піти вправо, проте я їх зупинив, оскільки була загроза обвалу. Вони повернулись на метр назад і перед ними впала стеля. Ще заважало те, що дах прошитий жестю, яку не можна було ламати, так як стеля вже прогоріла, я не міг відправити туди людей через ризик її падіння»,-коментує ситуацію начальник караулу 10-ї ДПРЧ Володимир Ткачук.

Щоб дістатися туди, рятувальники застосували автодрабину і 3 висувні пожежні драбини, а також засоби малої механізації для розрізання металевих листів покрівлі.

Ліквідувати пожежу вдалося близько 11 години. Проведено евакуацію матеріальних цінностей, оргтехніки та майна.На гасіння залучено 6 одиниць пожежної техніки, в тому числі 1 – від військової частини, а також 30 чоловік особового складу рятувальників.

«Будівля стара тому розповсюдження вогню було миттєве. На нашу думку-це зовнішній чинник, тому що очевидних причин для загорання зсередини не було,-коментує заступник начальника Управління ДСНС України у Житомирській області Олег Держанівський.

Остаточний висновок щодо причин пожежі буде надано правоохоронними органами після проведення відповідних експертиз.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новоградволинський #молодіжнийцентр #пожежа
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...