• Головна
  • У Житомирі відзначили річницю створення 199 центру ДШВ
15:41, 21 травня 2018 р.

У Житомирі відзначили річницю створення 199 центру ДШВ

У Житомирі відсвяткували третю річницю від дня створення 199-го Навчального центру Десантно-штурмових військ Збройних сил України, а військові продемонстрували показові виступи з елементами сучасного бою.

День відкритих дверей у Навчальному центрі з нагоди пройшов сьогодні, 21 травня.

Привітали військових командувач Десантно-штурмових військ Збройних сил України, генерал-лейтенант Михайло Забродський та заступник голови Житомирської облдержадміністрації Олексій Ясюнецький.

За словами командувача Десантно-штурмових військ ЗСУ Михайла Забродського, Навчальний центр з початку проведення АТО готував професійних фахівців:

«У непростий період для країни Навчальний центр дуже швидко встав на ноги, підставив бойове плече військовим частинам в плані підготовки фахівців, забезпечення заходів бойової підготовки і спільного виконання завдань на сході держави. У цей святковий день бажаю особовому складу центру щастя та нових успіхів у підготовці фахівців Десантно-штурмових військ».

Для всіх гостей військові підготували показовий виступ з рукопашного бою та виступ з елементами моделювання сучасного бою, демонстраційний політ авіації, виставку озброєння та військової техніки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#житомир #показовівиступи #техніка #199центрДШВ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...