• Головна
  • У Житомир із Доннечини повернувся зведений загін поліцейських
14:24, 21 травня 2018 р.

У Житомир із Доннечини повернувся зведений загін поліцейських

21 травня в ГУ Національної поліції області зустрічали поліцейських, які упродовж трьох місяців несли службу на Донеччині, виконуючи завдання із забезпечення публічної безпеки та протидії злочинності у зоні проведення операції Об’єднаних сил.

Півтора десятка поліцейських з територіальних підрозділів Житомирщини у складі зведеного загону повернулись з територій, де нині триває операція Об’єднаних сил. У дворі Управління їх зустрічали рідні, друзі та колеги.

Житомирські правоохоронці працювали у так званій «червоній зоні» - там, де все ще лунають постріли, а місцеві жителі потребують особливого захисту. Поліцейські разом з колегами з Бахмута, Світлодарська, Миронівського та сусідніх населених пунктів забезпечували правопорядок на їх вулицях, охороняли публічну безпеку під час масових заходів на Великодні та травневі свята, чергували на блокпостах, охороняли адміністративні будівлі, надавали юридичну допомогу населенню та проводили роз’яснювальну роботу тощо.

– Одне з найсильніших моїх вражень – багатоповерхівки, що потрапили під обстріли. У них зараз живе всього по кілька людей у під’їзді. Вони з різних причин вирішили залишитися, а всі решта – виїхали, - розповідає працівник Андрушівського відділення поліції Олександр Татарчук. – І всі мріють про мир і спокійне життя.

Після короткотривалої відпустки поліцейські продовжать свою службу безпосередньо за місцем її проходження.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#житомир #поліція #оос #донецьк #повернення
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...