• Головна
  • На етапі Кубка Світу житомирська триатлетка Єлістратова увійшла у ТОП-10
16:21, 17 травня 2018 р.

На етапі Кубка Світу житомирська триатлетка Єлістратова увійшла у ТОП-10

Як відомо, найсильніша триатлетка України мала можливість пропустити внутрішні весняні старти на початку сезону. Однак, Юлія Єлістратова не сидить на місці – житомирянка відкрила сезон міжнародних змагань, і сходу продемонструвала доволі конкурентний результат.

На етапі Кубка Світу в Китаї Єлістратова фінішувала в межах ТОП-10.

З чим погоджується і сама спортсменка: «Загалом, я розглядаю 8 місце, як непоганий результат на першому старті етапу Кубка Світу в сезоні. Однак зізнаюся, що до останнього боролася за більш високі місця. В Ченгду я виступала вже вп’яте, але вперше в форматі спринт + суперспринт (до цього лише на олімпійці). Траса швидкісна, з традиційно для Китаю швидким плаванням, невеликими пагорбами на вело і рівниною на бігу.

Здорово, що місцеві організатори спеціально створили трасу для проведення змагань будь-якого масштабу, включаючи штучне озеро, пагорби на вело, транзитну зону, трибуни, тощо. Що стосується передстартових моментів, то дорога в Ченгду була непростою і з пригодами. Це особливо відчувалося в перший день, коли почалася акліматизація. Я рада, що змогла зібратися з силами і сфокусуватися на гонці в другій, вирішальний, день», – підсумувала Юля.

На етапі Кубка Світу житомирська триатлетка Єлістратова увійшла у ТОП-10 , фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#єлістратова #житомир #кубоксвіту #топ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...