• Головна
  • У Житомирі для майстрів пройде тренінг з використання соцмереж
15:22, 25 квітня 2018 р.

У Житомирі для майстрів пройде тренінг з використання соцмереж

У Житомирі для майстрів пройде тренінг з використання соцмереж

28 квітня врамках проекту Craft it!, який реалізовує ГО "Український центр інтелектуального розвитку" спільно з "Укрпоштою" у Житомирі відбудеться безкоштовний тренінг “Як продавати вироби народних майстрів та хендмейд?”.

Початок о 10:00.

Місце проведення: Укрпошта, Житомирська дирекція,м. Житомир, вул.Вітрука, 1, Актова зала, 6 поверх.

Тренер, Іван Шевцов допоможе майстрам розібратися в тонкощах Facebook та Instagram та відкриє секрети, як перетворити свій магазин на стабільний канал продажів.

Іван Шевцов - таргетолог-практик зі стажем 3 роки. Створює та масштабує рекламні воронки через Facebook та Instagram, допомагає бізнесу отримати клієнтів. А також засновник маркетингової компанії «Sheving Company», автор курсу «Упаковка и продвижение бизнеса в Instagram». Спікер конференцій FreeConf, Insta Conf 2018 та бізнес-школи «Бизнес Мастерская».

Для участі в тренінгу реєструйтеся за посиланням

Відвідування тренінгу - безкоштовне.

Проект реалізується в рамках Територіальної співпраці країн Східного партнерства (http://eaptc.eu/) за кошти Європейського Союзу та за адміністрування GIZ. 

Реалізацією проекту з української сторони займаються громадські організації «Український центр інтелектуального розвитку» та «УЦГІ «Світло». 

Відповідальність за зміст публікації несе ГО "УЦІР". Викладена в ній інформація не обов'язково співпадає з позицією Європейського Союзу.

Учасники тренінгу надають згоду на обробку персональних даних та дозвіл ГО «УЦІР» на використання зроблених протягом заходу фото та відео матеріалів з метою подальшого розміщення цих матеріалів на сторінках проекту та інших інформаційних ресурсах.

Подія у фейсбуці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#житомир #майстри #хендмейд #соцмережі #тренінг
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...