• Головна
  • Продовжуються роботи з капремонту на ділянках шляху Р-49 Васьковичі - Шепетівка
09:31, 24 квітня 2018 р.

Продовжуються роботи з капремонту на ділянках шляху Р-49 Васьковичі - Шепетівка

На даний час на відрізках шляху Р-49 (км 77+500 – 81+400 та км 81+400 –85+200) розпочато капітальний ремонт: проводяться роботи з поширенняпроїжджої частини, завершуються роботи з влаштування штучних споруд такорчування пнів, активно йде підготовка до капітального ремонту мостів.

Нагадуємо, що минулого року на двох ділянках шляху Р-49 Васьковичі-Шепетівка, де проходить капітальний ремонт, було влаштовано нижній шар засфальтобетону на 3,5 кілометрах дорожнього полотна.

Загальна протяжність запланованого капітального ремонту 7,7 км, де вжепроведено роботи з вирубки дерев, поширення дорожнього полотна таподовження штучних споруд.

У 2017 році ці роботи вдалося реалізувати за рахунок кредитних коштів,залучених в попередні роки під державні гарантії, та 10%-го співфінансування змісцевих бюджетів Житомирської області.

Загальна вартість капітального ремонту а/д Васьковичі - Шепетівка наобох ділянках за договором складає 101,216 млн. грн.

Згідно з укладеним договором, роботи виконує підрядна організація ПП«Автомагістраль».

Результатом ремонту буде розширення дорожнього полотна з 7 до 9 метрів, крім того, передбачено посилення існуючого дорожнього одягу.

Довідково: Шлях Р-49 був побудований ділянками в два етапи в 1933 та1937 роках. На даний час загальна довжина шляху Р-49 Васьковичі - Шепетівка– 162,2 км. По Житомирській області шлях пролягає по Коростенському,Ємільчинському, Новоград-Волинському та Баранівському районах.

Нагадаємо, що Житомирська ОДА не буде платити кошти за неякісний ямковий ремонт доріг.

Прес-служба САД у Житомирській області

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#житомирщина #капремонт #дороги
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...