• Головна
  • На Житомирщині горять поля: вогонь переходить на будинки
08:51, 9 квітня 2018 р.

На Житомирщині горять поля: вогонь переходить на будинки

7 квітня о 15:27 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання сухої трави в с. Ліщин Житомирського району. Рятувальникам зателефонували мешканці, які побачили, що вогонь поступово наближається до житлових будинків та господарських споруд.

Вже на місці події рятувальники з’ясували, що на теритрії дачного коомперативу горить суха рослинність та чагарники на площі близько 3 га. Вогонь поступово наблизився до житлового сектору та пощирився на два металеві вагончики. Бійці ДСНС пожежу о 17:40 ліквідували. Вогнем знищено 3 га сухого трав’яного покриву та пошкоджено вагончики.

Вогнеборці не допустили розповсюдження вогню на більшу площу. Загиблих і травмованих не має.

Того ж дня, о 17:05 бійці ДСНС виїжджали на гасіння загорання сухої трави поблизу с. Хлупляни Овруцького району. Рятувальників сповістили селяни, які ще до прибуття вогнеборців розпочали гасіння підручними засобами. Через вітряну погоду площа пожежі швидко збільшувалась та вогонь поширився на покрівлю цегляної будівлі, що не експлуатується. Завдяки спільним діям о 18:25 пожежу вдалося ліквідувати та не допустити збільшенню її площі. Вогнем пройдено 0,2 га сухої трави та знищено 30 кв.м. покрівлі будівлі.

Упродовж минулої доби займання сухостою сталися ще у 6-ти районах області під час яких вогнем пройдено майже 6 га території. Наразі обставини всіх подій встановлюються фахівцями.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#житомирщина #пожежа #трава
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...