• Головна
  • Стадіон «Полісся» чекає на потепління та нове газонне покриття
Реконструкція
11:23, 20 березня 2018 р.

Стадіон «Полісся» чекає на потепління та нове газонне покриття

Реконструкція

На центральному стадіоні «Полісся», який реконструюється за кошти Державного фонду регіонального розвитку, на цьому тижні розпочинають підготовчі роботи для будівництва фундаменту для встановлення накриття над глядацькою трибуною.

Про це повідомив 19 березня директор департаменту містобудування, архітектури, будівництва та ЖКГ облдержадміністрації Роман Щебетов.

«Реконструкція західної трибуни на фінішному етапі. Вже розроблений проект з накриття. Спочатку планувалося накрити трибуну на 30%, але голова ОДА Ігор Гундич доручив накрити трибуну на 100%. Для цього був розроблений новий проект. На цьому тижні плануємо зробити розбивку під свайне поле для накриття над західною трибуною. Всього буде 168 свайних конструкцій – 24 бетонні ростверки по 7 свай у кожній. Спочатку буде проводитися буріння, потім одразу залиття бетоном. Це все буде на відмітці від -10 до -14 метрів під землею. А вже далі встановлюватиметься накриття», – сказав Роман Щебетов.

Також він додав, що на цей рік передбачається завершення реконструкції стадіону. На стадіоні вже замінено усі мережі, остання реконструкція яких була понад 20 років тому, відновлено вуличний туалет, завершилися роботи щодо насосної станції.

Як тільки буде стабільна плюсова температура повітря, то на стадіоні розпочнуть влаштовувати підігрів поля, а потім і газонне покриття.

Нагадаємо, що Завершити реконструкцію житомирського стадіону «Спартак» планують вже у 2018 році.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#житомир #полісся #реконструкція #підігрів #трибуна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...