• Головна
  • На Житомирщині функціонує понад 200 кнопок термінового виклику поліції
10:09, 19 січня 2018 р.

На Житомирщині функціонує понад 200 кнопок термінового виклику поліції

У Житомирі працівники Управління поліції охорони розповіли містянам про те, як швидко викликати правоохоронців у разі потреби, скориставшись «тривожною кнопкою» у публічному місці.

Кнопки термінового виклику поліції незамінні у неординарних чиекстренихситуаціях, коли немає можливості скористатись телефонним зв’язком, натомість є нагальна необхідність викликати допомогу правоохоронців.

- Жителі міста та області Житомирщини мають право безпечно почуватися у будь-який час на вулицях. Тому для безпеки громадян ми встановлюємо кнопки «Термінового виклику поліції» в громадських місцях та інформуємо про них. На сьогоднішній день на Житомирщині й безпосередньо в обласному центрі функціонують понад 200 таких кнопок, – наголосив начальник Управління поліції охорони в Житомирській області Ігор Товкач.

Тож, шановні житомиряни, якщо на фасадах аптек, магазинів, кафе, розважальних закладів, в інших публічних місцях ви побачили яскраві жовто-сині наліпки з написом«Терміновий виклик поліції», знайте: у разі виникнення неоднозначної, підозрілої або загрозливої для вас чи інших людей ситуації можливо викликати поліцію одним натисканням на кнопку.

Уже за лічені хвилини на місце виклику прибуде озброєний наряд реагування поліції охорони. Поліцейські розберуться у виниклій ситуації та здійснять необхідні заходи відповідно події, всіх необхідних заходів для затримання правопорушника і подальшої його передачі до відділу поліції ГУНП в Житомирській області.

Управління поліції охоронив Житомирській області

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#житомирщина #поліція #кнопки #виклик
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...