• Головна
  • У Житомирі зупинили неправомірну експлуатацію газозаправного пункту
Рішення суду
12:53, 11 січня 2018 р.

У Житомирі зупинили неправомірну експлуатацію газозаправного пункту

Рішення суду

За позовом Житомирської місцевої прокуратури рішенням суду зупинено експлуатацію автомобільного газозаправного пункту в м. Житомирі, який діяв без передбачених чинним законодавством дозволів.

Йдеться про те, що місцевою прокуратурою, за результатами опрацювання інформації управління Держпраці в Житомирській області встановлено, що у м. Житомир, по вул. Параджанова, 67 експлуатується автомобільний газозаправний пункт, який є об’єктом підвищеної небезпеки, без необхідних дозвільних документів на проведення такої діяльності.

Унаслідок цього виникала реальна загроза життю та здоров’ю працівників підприємства, осіб, що користувалися послугами пункту, а також жителів міста. Таким чином, можливе настання нещасного випадку або інших тяжких наслідків.

Житомирською місцевою прокуратурою в інтересах держави в особі управління Держпраці в Житомирській області заявлено до Вінницького окружного адміністративного суду позов про застосування заходів реагування у сфері нагляду (контролю) шляхом зобов’язання зупинення експлуатації цього АГЗП до усунення виявлених порушень вимог Закону України «Про охорону праці».

Постановою адміністративного суду від 09.01.2018 позов місцевої прокуратури задоволено у повному обсязі.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#житомир #параджанова #газ #станція #суд
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...