• Головна
  • У Житомирі презентували фотовиставку Ярослава Хоркінса “Околицями Тертенії"
відео
14:26, 19 жовтня 2017 р.

У Житомирі презентували фотовиставку Ярослава Хоркінса “Околицями Тертенії"

відео
У Житомирі презентували фотовиставку Ярослава Хоркінса “Околицями Тертенії"

Світанковий Житомир, тумани над долинами Тетерева, захід сонця, який огортає околиці міста, осіння павутинка в парку та вражаюче небо над багатоповерхівками житомирян… І це все зібрано в одній неймовірні виставці тонкого спостерігача та фотографа Ярослава Хоркінса.

18 жовтня в кав’ярні-кондитерській “Теретенія” відбулось офіційне відкриття фотовиставки. До експозиції "Околицями Теретенії" увійшли понад 20 пейзажних та панорамних фото. Автору було важко вибирати світлини для виставки, адже фотографією він займається з 2011 року. Таке хобі переросло з часом у роботу в ЗМІ в якості фоторепортера.

– Люблю пейзажі, тому фотографую їх будь-коли і будь-де, особливо подобається схід сонця, так як він завжди дуже красивий. Захід також є досить чудовим, але в нього вже не така енергетика, адже насвітанку буває роса, туман, тому фотографії виходять більш насичені. Дату і час зйомки я зазвичай не планую, роблю це спонтанно. Визначаю місце, де я давно не був і йду туди, але улюбленим є вулиця Святослава Ріхтера, - розповідає Ярослав.

Назва теж не є випадковою, адже на картах 16 століття річку Тетерів позначали саме як Теретенія, що з грецької перекладається “протерта крізь скелі”.

Поринути в мандрівку околицями Тетерева та пірнути у світ неочікуваного погляду прийшли друзі, колеги, журналісти та просто творчі особистості. Ярослав провів глядачів маршрутами головної водної артерії Житомира.

Присутні відзначили гармонію та позитивну енергетику фоторобіт. 

Також відвідувачі мали змогу поспілкуватись про стан розвитку туризму на Житомирщині. І в рамках розмови Ярослав Хоркінс презентував серію магнітів із туристичними принадами нашого міста. Така компактна версія стане для туристів гарною якісною пам'яткою про подорож у наше місто. Магніти поки що реалізуються в кав'ярні "Теретенія".

Виставка "Околицями Теретенії" буде розміщена в кав’ярні-кондитерській “Теретенія” впродовж місяця.

Відео фотоклубу "Іріс":

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#житомир #хоркінс #теретенія #виставка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...