• Головна
  • На Житомирщині стартував Місячник знань дітьми правил безпеки життєдіяльності
17:03, 18 жовтня 2017 р.

На Житомирщині стартував Місячник знань дітьми правил безпеки життєдіяльності

На Житомирщині стартував Місячник знань дітьми правил безпеки життєдіяльності

17 жовтня у школах, професійно-технічних училищах та дошкільних навчальних закладах області розпочався Місячник знань дітьми правил безпеки життєдіяльності.

Фахівці ДСНС проведуть бесіди, як з дітьми, так і з їхніми батьками, покажуть спеціально створені навчальні фільми та продемонструють аспекти пожежно-рятувальної роботи, спорядження і технічного оснащення служби. Для учнів організовуються вікторини, ігрові та шоу-програми, позакласні заходи. Екскурсії до пожежно-рятувальних частин також дозволять якнайширше ознайомити дітей з професією рятувальника.

Крім того, кожна дитина зможе показати свої здібності у конкурсах на кращий малюнок та кращу роботу декоративно-прикладної творчості на тему «Навчаємося жити безпечно!», які відображатимуть позицію дітей у протидії надзвичайним ситуаціям або розповідатимуть про мужню професію рятувальника.

І перший такий захід 18 жовтня відбувся для учнів 8-9 класів Житомирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №33 на тему «Увага! Вибухонебезпечні предмети!». Рятувальники розповіли школярам коли і де знаходять вибухонебезпечні предмети, як убезпечити себе та оточуючих від трагедії, що потрібно робити у разі їх виявлення та які екстрені служби викликають у подібних ситуаціях. Також на мультимедійному пристрої співробітники ДСНС України продемонстрували юнакам та дівчатам цікаву презентацію «Небезпечні знахідки».

Місячник знань дітьми правил безпеки життєдіяльності завершиться 17 листопада 2017 року. Найкращі роботи, що варті участі у конкурсі можна надсилати до 1 грудня 2017 року за адресою: 10006, м. Житомир, вул. Героїв Пожежних, 67-Б, прес-служба Управління ДСНС України у Житомирській області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#житомирщина #безпека #діти #рятувальники
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...