Як нова поліція в районах відносить до своєї роботи і до людей

  • Анатолий Шевченко
Нещодавно у нас сталась неприємна ситуація – пограбували будинок, в якому жили батьки. Будинок знаходиться в селі Володимирівка Хмільницького району. Окрім нашого будинку злодії залізли ще у дві хати поряд. Грабували вночі, через вибите віно. Вкрали одяг, посуд, вивертнули все з шаф. Зранку сусідка побачила вибите вікно і викликала поліцію.

Судячи з усього грабіжників було двоє, або більше. У пограбованих будинках вони провели всю ніч. Злодії переодяглись в пограбовані речі, пили алкоголь. На столі в одному з будинків залишилась розпита пуста пляшка і стакани. Свої старі речі зловмисники навіть не забирали – залишили на підлозі. Переодяглись в те, що знайшли в хатах. На підлозі залишились їх штани, дві пари взуття та верхній одяг.

На виклик з Хмільника приїхав слідчий Галка. Поговорив з сусідкою і поїхав назад. Ні з ким з власників будинків чи свідків правоохоронець не говорив і не розпитував, що саме вкрали.

В розмові з слідчим сусідка сказала, що страшно, адже в пограбованих будинках могли жити люди. Слідчий відповів, що якби там були люди, то вони вже не жили б.  І поїхав.

Відео дня

Пограбування сталось кілька тижнів тому. З того часу ніхто з працівників поліції з власниками будинків не спілкувався і жодних показів не відбирали, речові докази не вилучали.

Після таких випадків навіть незрозуміло куди звертатись. Поліція віднеслась до роботи так, наче і не збирається шукати винних. Слідчий навіть вигляду не подав, що збирається працювати. Що робити в таких випадках і куди звертатись? Невже зараз для того щоб справою займались треба щоб на ній “висіло” вбивство, або про це писали ЗМІ?

Коментарі (3)
  • Иванов Иван

    воны не до роботы видносят а додому а до роботы видносятся як видносились поц западенский вчы сука диеслово
  • без

    Кругом в селах аналогічна ситуація!Особливо в дальніх районах:участкові  інспектори отримують мзду з точок по продажі самогону,живуть "душа в душу"  з місцевими  "жирними котами":власниками с\г підприємств,головами сільрад,у  кожного   участкових в  господарстві по  кілька корів  і більше десятка свиней(які треба чимось годувати)десятки штук птиці,діти вчаться на  платному вдділені ВИШів-----життя   їде.При звертанні у до  вищого  керівництва ваше звернення приходить до того ж участкового,який  пише дуже гарну відписку(факти підтвердились частково...і т.д.) і вище начальство вірить цьому.Все як  і раніше.....Се ля  ві...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up