Депутати міськради проголосували за прийняття приміщень Корольовської та Богунської рад » Новини Житомира
 
 


Депутати міськради проголосували за прийняття приміщень Корольовської та Богунської рад

Автор: news_maker від 12-06-2018, 22:53, переглядів: 815

Депутати міськради проголосували за прийняття приміщень Корольовської та Богунської рад

12 червня, під час позачергового засідання сесії Житомирської міської ради, 35 депутатів підтримали рішення про прийняття у комунальну власність територіальної громади Житомира будівлі Корольовської та Богунської районних рад, за виключенням частини напівпідвального приміщення.

Також депутати одноголосно підтримали рішення про виділення коштів на реконструкцію адміністративної будівлі Корольовської районної ради, пов’язані зі створенням і забезпеченням функціонування центрів надання адміністративних послуг, у тому числі послуг соціального характеру в форматі «Прозорий офіс» в сумі 574 тисячі 172 гривні на виготовлення проектно-кошторисної документації та дизайну.

"Прозорий офіс" – сучасний центр надання соціальних послуг, де розташовані системи управління «електронна черга» та інформаційні термінали. За допомогою терміналів можна буде ознайомитися з переліком послуг, порядком, умовами і терміном їх надання, а також подивитися зразки заповнення документів. Всі послуги згруповані відповідно до тематики: пільги, матеріальна допомога, допомога по інвалідності.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: