• Головна
  • На Житомирщині шахраї видурюють гроші у бізнесменів, прикриваючись губернатором
Відео
15:29, 29 квітня 2017 р.

На Житомирщині шахраї видурюють гроші у бізнесменів, прикриваючись губернатором

Відео

На Житомирщині невідомі телефонують на фірми та в організації, представляються помічниками голови області і просять допомогти грошима дітям учасників АТО. Керівник ОДА просить бізнесменів і посадовців не давати коштів шахраям, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Розголос підняв підприємець Андрій Руденький, який часто допомагає благодійним фондам і організаціям, тому майже погодився на прохання перерахувати гроші, але його насторожили посилання на керівника ОДА. Бізнесмен попросив передзвонити пізніше, а сам зателефонував до облдержадміністрації та з'ясував, що ніяких доручень збирати допомогу дітям учасників АТО там не давали. Про це згодом і повідомив телефонним прохачам.

"Коли я сказав, що я спілкувався і це не відповідає дійсності, вони одразу поклали трубку", - розповів він. 

Керівник департаменту інформаційної діяльності ОДА Ольга Григорьєва твердить, що такі випадки непоодинокі: бізнесмени з різних районів Житомирщини останні кілька днів масово перепитують, хто і на що збирає гроші, бо всім дзвонили нібито від голови.

"Телефонували, говорили, що ми зараз скинемо рахунок такий-то, перерахуйте скільки зможете – кому 7 кому, 9 тисяч. Мені одразу повідомили цей номер, я передзвонила з'ясувати, хто ж це", - розповіла вона та додала, що розмову записала на диктофон.

Жінка, котра збирала гроші, представилася спершу референтом, а потім особистим помічником керівника ОДА. У листах, які отримували підприємці, була вказана адреса благодійного фонду, за котрою насправді розташований зачинений зараз меблевий магазин.

Керівник області Ігор Гундич у соцмережах застеріг підприємців від шахраїв і звернувся в поліцію. Там почали розслідування та просять усіх бізнесменів, у яких просили гроші, відгукнутися та допомогти слідству. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#житомир #губернатор #шахраї
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...